Palvelut

Helmipidot tuottaa ruokapalveluita pienistä juhlista suuriin tilaisuuksiin. Kauttamme onnistuu myös erilaisten yrityskahvitusten tai tapahtumien järjestäminen. Palvelemme aina ilomielin, asiakasta kuunnellen ja toivomuksia kunnioittaen. Vahvuuksiimme kuuluvat jo tunnetuksi tulleet uniikit ja ainutlaatuiset kakut.

Helmipitojen pitopöydässä maistuvat perinteiset maut kotimaisuutta kunnioittaen. Raaka-aineet hankitaan aina mahdollisuuksien mukaan lähiseudulta.  Leivät, salaatit, lihapullat- ja padat valmistetaan pitkän kaavan mukaan itse aikaa säästämättä.

Meiltä voit tilata tarjottavat vaikka viikonlopun illanistujaisiin, tai suussasulavat suolaiset ja makeat tarjottavat kahvikutsuille.

Käytössämme on astiasto 200 henkilölle sekä erilaisia laseja ja muita tarjoilukulhoja, joita vuokraamme myös asiakkaillemme erikseen. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluvat myös muut juhlien toteutukseen liittyvät palvelut. Jos tarvitset ammattilaisen näkemystä  juhliesi suunnittelussa tai toteutuksessa esimerkiksi kutsukortteihin, koristeisiin, tai kukkiin liittyen, ota yhteyttä!

                      UUTTA: Yhteistyökumppanimme kautta saatavilla myös laadukkaita valokuvauspalveluita  sopimushinnoin. Kysy lisää!

 

pitopalvelu5