Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Aihe

Viesti

Kysymys, jolla varmistetaan ettet ole hakukonerobotti 🙂

Tilausohjeet

Kakkutilaukset on hyvä tehdä vähintään 2 viikkoa ennen toimitus päivämäärää. Kakkuja valmistetaan tilausjärjestyksessä rajoitettu määrä, joten tilaathan kakkusi ajoissa.

Isommat juhlat kannattaa tiedustella mahdollisimman aikaisin.

Ennakkotiedustelut, tarjouskyselyt ja tilaukset voit hoitaa yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimella/ sähköpostilla.

Tärkeitä tietoja on:

  • päivämäärä, milloin kakku tarvitaan
  • kuinka monelle henkilölle kakkua tarvitaan
  • täytetoivomukset, kakkupohja (vaalea/tumma)
  • mahdolliset ruoka-aine allergiat
  • yhteystietosi
  • mahdolliset valokuvat syötävää kakkukuvaa varten. (sähköposti/kirjeposti)

Saatuamme tarvittavat tiedot, laskemme tarjouksen ja toimitamme sen teille ennen tilauksen vahvistamista.

Maksuehdot

Maksu tapahtuu laskulla tai käteisellä. Yksityisasiakkailla laskun maksuaika on 14 päivää netto ja yritysasiakkailla 7 päivää netto. Käteismaksu suoritetaan tilauksen toimituksen yhteydessä. Yli 200 € tilauksista perimme 50% etukäteismaksun, joka tulee olla maksettuna 7 päivää ennen tilausten varsinaista toimituspäivämäärää.

Peruutukset tilaaja/ Helmipidot

Pienemmät tilaukset voi peruuttaa kuluitta 7 päivää ennen sovittua toimituspäivämäärää. Alle 7 päivää ennen toimituspäivämäärää, peruutuksista peritään aiheutuneet kulut. Isommista yli 200 € tilauksista perimme 30% hinnasta sekä jo aiheutuneet kulut. Helmipidot korvaa tilaajalle aiheutuneet kohtuulliset kustannukset, mikäli tilaus perutaan helmipitojen toimesta alle 7 päivää ennen toimituspäivämäärää.

Kuljetus

Isommat kakkutilaukset kuljetamme mielellämme juhlapaikalle, varmistaaksemme kylmäketjun katkeamattomuuden ja kakkujen asianmukaisen kuljetuksen. Kuljetuksesta sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä.

Säilytys

Kakut on säilytettävä jääkaapissa ja mielellään erillään voimakkaasti tuoksuvista elintarvikkeista. Kakkuja ei suositella peitettäväksi, jottei kakun pinnalle kertyvä kosteus vahingoita koristeita.